Heeft u last van: acne, littekens, brandwonden, groei- of zwangerschapsstriemen?

Het is erg vervelend als last heeft van een van deze zaken of zelfs meerdere tegelijk. U zou graag iets willen laten doen, zodat u weer kunt genieten van een mooie gladdere huid.

Maximum Beauty heeft voor u een effectieve en doeltreffende behandeling!

Met de microdermabrasie zullen lijntjes en rimpels vervagen. Littekens die zijn veroorzaakt door snijwonden, verbranding en striae zullen aanzienlijk minder worden en soms zelfs helemaal weg gaan.

De microdermabrasie maakt gebruik van micro kristallen.
Deze micro kristallen worden door een gesloten systeem op de huid ‘gespoten’ en weer opgezogen. U voelt hierdoor de kristallen over de huid gaan, maar erg veel pijn zal dit niet geven.

Behandeling met de microdermabrasie

Sitemap
Herman Costerstraat 29, 3072 PE Rotterdam
Ik wil er jonger uit zien
Ik heb last van:
Ik heb last van:
De dode huidcellen komen los en worden direct in het afgesloten systeem afgevoerd. De behandeling is zélfs intensiever dan een kruidenpeeling.

Vlak na de Microdermabrasie behandeling kunt uw huid roodheid vertonen. Dit is niet erg, want er is immers een dun laagje huid afgehaald. Een nabehandeling met de Dermashaper zorgt ervoor dat uw huid optimaal kalmeert en sneller hersteld.

Het herstellend vermogen van de huid zorgt er in de dagen erna voor dat er nieuwe cellen worden aangemaakt en zodoende krijgt u een geheel nieuwe opperhuid.

Na één behandeling is uw huid al gladder en ziet u er frisser uit! Wat moet het resultaat dan wel zijn wanneer u een kuur heeft afgerond!

Microdermabrasie in Rotterdam

Ik heb last van:
Bel ons voor een afspraak
       Tel: 010-22 32 467