Littekens

 

Sitemap
Herman Costerstraat 29, 3072 PE Rotterdam
Heel veel mensen hebben wel ergens op het lichaam een litteken. Littekens die met name in het gezicht zitten, kunnen een negatief effect hebben op het zelfvertrouwen van de persoon.

Bestaande littekens kunnen gelukkig goed behandeld worden, waardoor het litteken minder zichtbaar zal worden.
Bijkomende klachten als roodheid, jeuk en pijn van het litteken zullen na behandeling sterk afnemen of zelfs verdwijnen.

Als u merkt dat door beschadeging van de huid een litteken ontstaat, kunt u het beste direct een behandeling starten, zodat het kans het grootste is dat het litteken goed behandeld kan worden. Als u er vroeg bij bent, bestaat de mogelijkheid dat de litteken na een aantal behandelingen niet meer te zien is.

De schoonheidssalon biedt een aantal behandelingen aan voor littekens. De voorkeur geniet de inzet van
micro needling therapy, de diamant micordermabrasie of de 'gewone' microdermabrasie, aangezien deze in korte tijd veel resultaat laten zien.

Overige behandelingen zijn Chineese Kruidenpeeling en Fruitzuur.
Littekens worden gevormd na diepe beschadiging van de huid. Bij oppervlakkige beschadeging van de huid, bijvoorbeeld bij schaafwonden, zal meestal geen littekenweefsel vormen. Wanneer ook de lederhuid wordt beschadigd, zal de huid zich herstellen met het achterlaten van een litteken.
Bel ons voor een afspraak
       Tel: 010-22 32 467